Forsendelse og Returnering

GRATIS FORSENDELSE OG RETURNERING.

Vi hos Wehlers er meget stolte af en åben til ærlig tilgang for alle vores interessenter. Hvilket ligger grundlaget for at vores økonomi, vores leverandører, kontakter osv. kan findes i vores informations afsnit.

 

Returneringspolitik:

I alle tilfælde af køb: Alle møbler kan returneres indenfor 14 dage fra køb.

Returneringen håndteres af os - og vi stiller ingen spørgsmål og det koster ikke noget. (Noter dog venligst, at vi ville blive meget glade hvis møblerne kan afhentes i den originale kasse og at møblerne står som de blev købt)

Hvis du har nogen spørgsmål er du velkommen til at skrive på info@wehlers.com

 

Garanti:

Vi har en 2 års garanti og en “vi stiller ingen spørgsmål”-politik, - hvis møblet er gået i stykker så reparerer vi det eller udskifter det.

Normalt set, har vi alle møbler møbler på lager, og sender dem afsted indenfor 1-2 hverdage. Ved enkelte tilfælde kan vi have helt op til 4 ugers ventetid på møbler. Er dette tilfældet vil du blive informeret om dette ved checkout.

 

Check-ud politik:

Når du opretter din ordre hos Wehlers vil vi gerne bede dig om at indtaste dit navn, din adresse og dine kortinformationer for at kunne behandle din ordre. Pengene bliver trukket når bestillingen sendes afsted.

Ved gratis returnering, tilbagebetales ordren 5-10 dage efter. (dette inkluderer ikke dage hvor banken er lukket. Helligdage etc)

 

Rabat til Miljø-Freaks og Studerende:

Smid en kommentar på vores Facebook-side, wehlersdesign, hvor du kan give et eksempel på hvorfor miljøet betyder noget for dig - og hvis du er studerende, så skriv, hvad du studerer og hvorfor uddannelse er fantastisk. Så modtager du en rabatkode på 10%. (Kan bruges på nye møbler og ‘ikke i forvejen’ nedsatte varer)